utorak, 14 februara 2023 / Published in Najnovije, Vesti

JKP „Parking servis“ Požarevac obaveštava korisnike javnih parkirališta da se, za vreme obeležavanja Dana državnosti Republike Srbije 15. i 16. februara 2023. godine, neće vršiti naplata parkiranja na opštim i posebnim parkiralištima.

četvrtak, 05 januara 2023 / Published in Najnovije, Vesti

JKP “ Parking servis“ Požarevac obaveštava korisnike da se naplata parkiranja na javnim parkiralištima neće vršiti 7. i 8. januara 2023. godine. U petak 6. januara na zatvorenim parkiralištima naplata će se vršiti do 16 časova, a šalteri preduzeća radiće do 15h časova. Srećne Božićne praznike želi vam JKP “ Parking servis“ Požarevac.

petak, 30 decembra 2022 / Published in Najnovije, Vesti

JKP „Parking servis“ Požarevac obaveštava korisnike javnih parkirališta da se naplata parkiranja neće vršiti 2. i 3. januara 2023. godine. U subotu 31.12.2022. godine na zatvorenim parkiralištima naplata će se vršiti do 16 časova. Srećne novogodišnje i Božićne praznike želi vam JKP „Parking servis“ Požarevac.


 

četvrtak, 15 decembra 2022 / Published in Vesti

Obaveštavaju se korisnici javnih parkirališta da će se 19.12.2022. godine naplata parkiranja na posebnim parkiralištima vršiti do 16h.

ponedeljak, 05 decembra 2022 / Published in Najnovije, Vesti

Povodom obeležavanja 3.decembra Međunarodnog dana osoba sa invaliditetom JKP „Parking servis“ Požarevac odlučio je da pokloni dodatna parking mesta za osobe sa invaliditetom u samom centru grada.

– Povodom obeležavanja Međunarodnog dana osoba sa invaliditetom pokrenuli smo inicijativu pred nadležnim odeljenjem Gradske uprave za obeležavanjem dodatnih parking mesta za osobe sa invaliditetom, i to na dve lokacije u gradu, u Takovskoj ulici dodatnih 7 parking mesta i u ulici Jovana Šerbanovića 1 parking mesto, kod ulaza u Poštu. Po Rešenju nadležnog Odeljenja ta mesta smo i obeležili, i nadam se da će ove dodatne lokacije olakšati kretanje po gradu ove osetljive kategorije stanovništva. Naime, trenutno imamo izdatih 134 parking kartica za osobe sa invaliditetom koje su unificirane za celu teritoriju Republike Srbije, i 35 obeleženih parking mesta. Kartice se obnavljaju svake godine od 1. februara. Potrebna dokumentacija za izdavanje kartice je potvrda PIO fonda o stepenu invaliditeta ne starija od šest meseci, saobraćajna dozvola, lična karta i jedna fotografija korisnika- istakla je direktorka Marija Papović.

– Ove nedelje u saradnji sa Komunalnom milicijom organizovaćemo akciju pojačane kontrole parkiranja na ovim parking mestima, i tim povodom apelujem na sve vozače da poštuju komunalni red i da ne parkiraju na parking mestima namenjenim za osobe sa invaliditetom-rekla je Papović.

petak, 25 novembra 2022 / Published in Vesti

Obaveštavaju se korisnici javnih parkirališta da će se od ponedeljka 28. novembra 2022. godine na posebnom parkiralištu „Sunčani park“ naplata vršiti radnim danima od 7-21h a subotom od 8-16h.

četvrtak, 10 novembra 2022 / Published in Vesti

Obaveštavaju se korisnici javnih parkirališta da se povodom Dana primirja u Prvom svetskom ratu, u petak 11.11.2022. godine parking neće naplaćivati na svim javnim parkiralištima u gradu.

petak, 07 oktobra 2022 / Published in Vesti

JKP „Parking servis“ Požarevac juče je bilo domaćin sednice Upravnog odbora Udruženja parkirališta Srbije kao punopravni član. U martu mesecu ove godine direktorka Marija Papović izabrana je za člana Upravnog odbora Udruženja parkirališta Srbije, što je bilo kruna višegodišnjeg rada na polju razvoja delatnosti parkiranja kako u gradu Požarevcu, tako i kroz doprinos u radu samog Udruženja.
-Tim povodom juče smo po prvi put bili domaćini sednice Upravnog odbora Udruženja, što je velika čast za mene, da ugostim svoje kolege koji se nalaze na čelima najznačajnijih preduzeća iz delatnosti parkiranja na teritoriji Republike Srbije. Članovi upravnog odbora Udruženja su direktori iz Parking servisa Beograd, Novi Sad, Niš, Subotica i Čačak. Udruženje okuplja preko 40 članica iz Srbije i regiona i velika je podrška svojim članicama u razvoju delatnosti parkiranja. Lično meni Udruženje je bilo velika podrška u svemu što je učinjeno godinama unazad na polju razvoja delatnosti parkiranja u našem gradu. Prošle godine Udruženje je proslavilo 20godina od osnivanja, što takođe govori u prilog kvaliteta i kontinuiteta u radu Udruženja. Juče su na sednici razmatrani problemi sa kojima su se suočila parking preduzeća u sprovođenju Zakona o fiskalizaciji,   kao i o problemima koje imaju osobe sa invaliditetom prilikom ostvarivanja prava na besplatno parkiranje na mestima koja su rezervisana za te namene- rekla je direktorka Marija Papović.

ponedeljak, 01 avgusta 2022 / Published in Vesti

Dana 2.8.2022. od 7h ponovo će biti otvoreno za korisnike posebno parkiralište iz ulice Drinske. Rekonstrukcijom ovog parkirališta spojena su posebna parkirališta iz ulice Drinske i iz ulice Jovana Šerbanovića, što će znatno olakšati kretanje vozača u centralnom gradskom jezgru. Novo parkiralište će biti objedinjeno pod zajedničkim nazivom „SUNČANI PARK“ sa ukupno 110 parking mesta. Radno vreme novog parkirališta biće radnim danima od 7-22h i subotom od 8-14h. Povodom Dana osnivanja preduzeća parking se neće naplaćivati 2.8.2022.godine. Dobro došli!

četvrtak, 07 jula 2022 / Published in Vesti

Obaveštavaju se korisnici javnih parkirališta da će se na posebnom (zatvorenom) parkiralištu “Dom omladine” 7. i 8. jula 2022. godine naplata parkiranja vršiti do 23 časa.

TOP