četvrtak, 02 septembra 2021

Javno komunalno preduzeće „Parking servis“ Požarevac obaveštava javnost da se u petak 3. septembra, povodom otvaranja 58. Ljubičevskih konjičkih igara, parkiranje neće naplaćivati od 16 časova na svim javnim parkiralištima u gradu, osim na posebnim parkirališta „Dom omladine“ i „Načelstvo“ koja su rezervisana za zvanice. Tradicionalni defile na Trgu osobođenja počinje u 18 časova, i tim povodom od 16 časova javna parkirališta biće dostupna svima bez naplate.

petak, 30 jula 2021

Obaveštavaju se korisnici javnih parkirališta da se posebna (zatvorena) parkirališta “Načelstvo” i “Dom omladine” od 1. avgusta 2021. godine vraćaju u stari režim rada u dve smene.

petak, 09 jula 2021

JKP „Parking servis“ Požarevac obaveštava korisnike javnih parkirališta da će od ponedeljka 12.7.2021. godine posebno parkiralište „Pijaca“ u ulici Moša Pijade biti zatvoreno zbog početka radova na rehabilitaciji i ojačavanju kolovozne konstrukcije. Mole se korisnici da se preusmere na ostala posebna parkirališta. Takodje, obaveštavaju se korisnici da će depo za vozila uklonjena specijalnim vozilom „pauk“ po nalogu policijskog službenika ili komunalnog inspektora biti izmešten na posebnom parkiralištu „Dom omladine“ u ulici Jovana Šerbanovića.

sreda, 30 juna 2021

Obaveštavaju se korisnici javnih parkirališta da će posebna (zatvorena) parkirališta “Načelstvo” i “Dom omladine” od 1. jula 2021. godine raditi po izmenjenom režimu od 00-24 časa.

utorak, 01 juna 2021

JKP „Parking servis“ Požarevac obaveštava korisnike javnih parkirališta da se od danas 1. juna uvodi B zona – blokovska zona na lokaciji iza zgrada „Lamele“ u ulici Moša Pijade. Podsećamo građane da je B zona pre svega namenjena građanima koji žive na toj lokaciji, a za sve ostale vozače to je brza zona u kojoj mogu da se zadrže najviše dva sata. U B zoni cena započetog časa parkiranja je 60 dinara , vreme parkiranja je ograničeno na 120minuta, a stanarska parking karta na mesečnom nivou iznosi 380dinara. Prošle godine u februaru mesecu B zona je uvedena na prve dve lokacije, u Sindjelićevoj ulici (ograđeni parking prostor iza Robne kuće) i u ulici Davorjanke Paunović (kod zgrade „Elektromorave“). Zahvaljujući projektu B zone problem parkiranja građana koji žive u centralnoj zoni grada je rešen, a za sve ostale vozače ovo je zona u kojoj uvek mogu da pronađu slobodno parking mesto.

subota, 22 maja 2021
Od ponedeljka 24. maja 2021. godine na svim posebnim (zatvorenim) parkiralištima u gradu počinje prodaja PARKING PASS kartica.
PARKING PASS kartice predstavljaju novu uslugu JKP „Parking servis“ Požarevac, koja će korisnicima javnih parkirališta u Požarevcu omogućiti da parkiraju na svim posebnim parkiralištima u gradu sa neograničenim brojem ulazaka i izlazaka za vremenski period na koji su kartice ograničene ( 24h, 3 dana ili 7 dana ), po stimulativnim cenama.
četvrtak, 29 aprila 2021

Besplatno parkiranje za uskršnje i prvomajske praznike

JKP „Parking servis“ Požarevac obaveštava korisnike svojih usluga da se parkiranje neće naplaćivati na svim javnim parkiralištima u gradu od petka 30. aprila do utorka 4. maja.
Šalteri preduzeća takođe neće raditi u istom periodu. JKP „Parking servis“ Požarevac korisnicima svojih usluga i svim Požarevljanima čestita predstojeće praznika.

petak, 12 februara 2021

Besplatno parkiranje za vreme obeležavanja Dana državnosti Srbije

JKP „Parking servis“ Požarevac obaveštava korisnike javnih parkirališta da se, za vreme obeležavanja Dana državnosti Republike Srbije 15. i 16. februara 2021. godine, neće vršiti naplata parkiranja na opštim i posebnim parkiralištima.

ponedeljak, 01 februara 2021

MESEČNA PARKING KARTA ZA GARAŽU „TAKOVSKA“ OD 1.FEBRUARA

Obaveštavaju se korisnici javnih parkirališta da od danas 1. februara mogu da podnose zahteve za mesečnu pretplatnu parking kartu za garažu „Takovska“.

Zahtev se podnosi u upravnoj zgradi preduzeća u ul. Voje Dulića 28, cena mesečne parking karte je 2500 dinara i broj kartica je ograničen na 50 u opticaju.

ponedeljak, 01 februara 2021

Radno vreme posebnih javnih parkirališta od 1. februara, 2021. godine

Obaveštavaju se korisnici javnih parkirališta da se od danas 1. februara sva posebna parkirališta vraćaju u ustaljeni režim rada i to:

posebna parkirališta garaža „Takovska“ i parkiralište „Pijaca“- radno vreme 00-24h

i

posebna parkirališta „Dom omladine“ i „Načelstvo“ – radnim danima 7-21h, subota 7-15h.

TOP